Alice

Ras:    Kruising Istrische korthaar / Labrador
Geslacht:    Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:    07/06/2018
Formaat:    Groot

Kan bij honden:  ja
Kan bij katten: ja
Kan mee in de auto: ja    
Kan bij kleine kinderen: ja   
Kan bij grote kinderen:  ja
Kan alleen thuis zijn:  onbekend

Info:
Deze witte prachtmeid is Alice, een kruising Istrische korthaar (qua uiterlijke kenmerken veel gelijkenissen met Labrador).
Ze is ongeveer twee jaar oud en verblijft sinds 2 augustus 2020 te Dogs & Drinks Hondenadoptiecafé in Gent, België.

Alice is afkomstig uit Roemenië (Uricani), ze werd er van de straat geplukt waardoor er weinig bekend is over haar achtergrond. We vermoeden dat ze niet lang op straat heeft geleefd, aangezien ze niet echt verwaarloosd was bij aankomst in de public shelter.
Bij een nieuwe situatie kijkt Alice graag eerst even de kat uit de boom. Echter eens ze ziet dat het goed is, schenkt ze haar vertrouwen en bloeit ze helemaal open. Verder is ze een rustige jongedame van ongeveer 30kg, een groot formaat. Ze kan het goed vinden met haar soortgenoten alsook met kinderen en heeft geen problemen met katten.

Istrische kortharen staan bekend als geweldige speurhonden met uitstekende instincten aan de lijn, die houden van training en ruime buitenloop. We zoeken voor Alice dan ook haar persoonlijke wonderland waar ze voldoende aandacht, training en beweging zal krijgen.

Wilt u Alice de kans bieden op haar eigen wonderland? Kom dan snel langs bij het Dogs & Drinks hondencafé op zaterdag of zondag tussen 14u en 18u. Kinderen vanaf 12 jaar zijn ook welkom. Reserveren kan en is aangeraden want voor het welzijn van de honden hanteren we strikt vol = vol.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

Dogs & Drinks, Godshuizenlaan 33, 9000 Gent

Takeaway + shop open: Zat 17u - 20u en Zon 12u - 14u

Adopties enkel op afspraak