Ras:    Galgo
Geslacht:    Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:    01/12/2017
Formaat:    Groot

Kan bij honden: Ja   
Kan bij katten: NEE !!!   
Kan mee in de auto: onbekend 
Kan bij kleine kinderen: onbekend   
Kan bij grote kinderen: Ja   
Kan alleen thuis zijn: onbekend    


Info:
Deze slanke mooie meid heet Cereza (Spaans voor "kers"). Ze is een Galgo teefje van 3 jaar en komt uit Spanje. Sinds 25/07/2020 verblijft ze bij Dogs & Drinks.
Tijdens jaar jonge leventje woonde ze bij een jager én werd ze mama van 9 pups. Cereza werd samen met haar pups gedumpt, waarna ze in de opvang in Spanje terecht kwam. Haar pupjes vonden reeds een nieuwe thuis dus nu is het de beurt aan Cereza zelf.
Het is een heel lieve, rustige hond, die niet veel nodig heeft om gelukkig te zijn. Cereza is een sociale en aanhankelijke meid die enorm houdt van aandacht en knuffels. Ze kan perfect met andere honden en grote kinderen. Enkel katten zijn niet haar beste vriendjes. We zoeken dan ook een gezin voor haar waar GEEN KATTEN aanwezig zijn, een grote tuin met een omheinig van minstens 2 meter op het laagste punt (ook poortjes).
Wil jij een plaatsje vrijmaken op de sofa voor deze knuffelkont? Kom haar dan een bezoekje brengen in het het Dogs & Drinks hondencafé op zaterdag of zondag tussen 14u en 18u.
Kinderen vanaf 12 jaar zijn ook welkom.

Reserveren kan en is aangeraden, want voor het welzijn van de honden hanteren we strikt vol = vol.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

Dogs & Drinks, Godshuizenlaan 33, 9000 Gent

Takeaway + shop open: Zat 17u - 20u en Zon 12u - 14u

Adopties enkel op afspraak