Gritta

Ras:    Kruising Shiba Inu
Geslacht:    Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:    15/08/2017
Formaat:    Middelgroot

 

Kan bij honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan bij kleine kinderen: onbekend   
Kan bij grote kinderen: ja
Kan alleen thuis zijn: onbekend


Info:
Dit knappe kruising Shiba Inu teefje van 3 jaar oud luistert naar de naam Gritta. Deze gretige meid is afkomstig uit Portugal en verblijft sinds 20/09/2020 bij Dogs & Drinks, het hondenadoptiecafé te Gent, België.

Gritta is zowel een echte mensen- als hondenliefhebber. Ze is super sociaal en houdt van aaitjes en knuffels. Ook commando’s leren kan ze als de beste. Toen ze net in de opvang zat, kwam er bij haar soms een jaloers kantje naar boven tegenover andere honden. Vermoed wordt dat deze arme meid veel honger heeft geleden en hierdoor heel beschermend was over haar eten. Nu gaat het beter en heeft ons vosje meer zelfvertrouwen gekregen. Op wandeling verandert ze in een heuse speurneus, waarbij ze steeds nieuwe avonturen op het spoor komt. Daarnaast is het een zotte doos die graag samen met haar ‘hoomans’ eens gek doet.

Gritta kan goed mee in de auto en kan bij grote kinderen geplaatst worden. Met kleine kinderen en katten is ze niet getest.

Heb jij net zoals wij jouw hart verloren aan dit enthousiast knuffelgat? Kom haar dan als de bliksem een bezoekje brengen in het Dogs & Drinks café te Gent op zaterdag of zondag tussen 14u en 18u. Gritta staat alvast te popelen om jou te ontmoeten!
Kinderen vanaf 12 jaar zijn ook welkom.

Reserveren kan en is aangeraden want voor het welzijn van de honden hanteren we strikt vol = vol.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

Dogs & Drinks, Godshuizenlaan 33, 9000 Gent

Takeaway + shop open: Zat 17u - 20u en Zon 12u - 14u

Adopties enkel op afspraak

AirBrush_20200921120220