Jones
 

Ras: Kruising Australische Herder - Border Collie

Geslacht: Mannelijk - gecastreerd

Geboren: 02/04/2016

Formaat: Middelgroot

Kan bij honden: ja

Kan bij katten: ja

Kan mee in de auto: ja

Kan bij kleine kinderen: ja

Kan bij grote kinderen: ja

Kan alleen thuis zijn: ?

Deze knapperd is Jones, een middelgrote mix met waarschijnlijk australische herder en tri color border collie in. Deze energieke vriend is geboren op 2 april 2016 verblijft sinds 10 juli 2020 bij Dogs&Drinks VZW, het Gents hondenadoptiecafé.

Jones is afkomstig uit Roemenië. Over zijn voor geschiedenis is weinig gekend, vermoedelijk werd hij gedumpt en vervolgens gevangen door de plaatselijke hondenvangers en kwam hij terecht in het dodingsstation.

Deze bijzonder mooie hond werd op tijd gered van de dodingslijst en naar een privé shelter gebracht waar hij enkele maanden verbleef.

Ondanks Jones zijn slechte start en ervaringen in Roemenië is hij gek op mensen, goed met kinderen, lief, speels en bovenal enorm intelligent. Daarnaast kan kan goed overweg met andere honden zowel reutjes als teefjes.

Voor Jones zijn we opzoek naar een actief en liefdevol gezin. Bij voorkeur iemand met een grote tuin, zodat hij zijn energie kwijt kan en tot rust kan komen in het zonnetje. Jones houdt ervan om opdrachtjes uit te voeren en heeft een baasje nodig dat dit met hem wilt doen.

Jones = momenteel in optie. Er word een huisbezoek gepland met de kandidaat adoptant. Als dat positief is zal hij geadopteerd zijn.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

Dogs & Drinks, Godshuizenlaan 33, 9000 Gent

Takeaway + shop open: Zat 17u - 20u en Zon 12u - 14u

Adopties enkel op afspraak

logo dogs&drinks negatief