Klaus
 

Ras:    Kruising
Geslacht:    Mannelijk - gecastreerd
Geboren:    10/07/2019
Formaat:    Middelgroot

Kan bij honden:  ja
Kan bij katten: ?
Kan mee in de auto: ?    
Kan bij kleine kinderen: ?    
Kan bij grote kinderen: ja
Kan alleen thuis zijn: ?

Info:
Klaus is een energieke kruising pup van net geen jaar oud. Hij is geboren op 10/07/2019 in Roemenië. Dit middelmaatje verblijft sinds 06/06/2020 bij Dogs & Drinks VZW, een hondenadoptiecafé te Gent, België.

Aangezien Klaus altijd in een shelter in Roemenië heeft gezeten moet hij nog veel leren. Een wandeling maken is voor hem nog heel spannend waardoor hij kan verschieten van alles rond hem. Klaus is een heel nieuwsgierige pup, maar doordat hij veel nog niet kent is hij vrij angstig. Met andere honden is hij beste maatjes. Hij kan ook om met kinderen.
Verder is hij een energieke hond die graag speelt en geniet van aandacht. Vandaar dat hij voldoende ruimte nodig heeft om te kunnen rondlopen.

We zoeken voor Klaus iemand die al ervaring heeft met het opvoeden van een jonge hond en die hem kan helpen zijn angst te overwinnen en te genieten van het leven.

Wil jij deze lieverd een nieuwe thuis geven? Kom dan een bezoekje brengen aan Dogs & Drinks hondencafé op zaterdag of zondag tussen 14u en 18u. Kinderen moeten minimum 12 jaar zijn om contact te mogen maken met de adoptiehonden. Reserveren is verplicht sterk aangeraden want voor het welzijn van de honden hanteren we strikt vol = vol. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

Dogs & Drinks, Godshuizenlaan 33, 9000 Gent

Takeaway + shop open: Zat 17u - 20u en Zon 12u - 14u

Adopties enkel op afspraak