Lisa

Ras:    Kruising Kooikerhondje
Geslacht:    Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:    23/12/2018
Formaat:    Klein

Kan bij honden: ja 
Kan bij katten: onbekend   
Kan mee in de auto:  onbekend
Kan bij kleine kinderen:  ja
Kan bij grote kinderen:  ja
Kan alleen thuis zijn: onbekend

Info
Deze jeugdige dame is Lisa, een lieve hond, geboren op 23/12/2018. Lisa is bijna 2 jaartjes jong en heeft zeker iets weg van een Kooikerhondje. Ze verblijft sedert 5 september 2020 te Dogs & Drinks hondenadoptiecafé Gent, België.

Er is weinig bekend over Lisa haar achtergrond. Ze is afkomstig uit Roemenië, werd daar gered uit de public shelter en na enkele maanden in de private shelter bij Paula te verblijven maakt ze nu deel uit van onze Dogs & Drinks familie. Het is een aanhankelijk dametje dat met volle teugen geniet van mensenaandacht. Bovendien kan deze kleine lieverd het ook goed vinden met haar soortgenootjes. Op vlak van beweging is Lisa zeker niet veeleisend. Met een kleine wandeling elke dag is ze al tevreden.

Wil jij deze lieve lady de aaitjes en knuffels geven waarnaar ze zo verlangt? Kom haar dan zeker een bezoekje brengen in Dogs & Drinks hondencafé op zaterdag of zondag tussen 14u en 18u.

Kinderen vanaf 12 jaar zijn ook welkom. Reserveren kan en is aangeraden, want voor het welzijn van de honden en mensen hanteren we strikt vol = vol.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

Dogs & Drinks, Godshuizenlaan 33, 9000 Gent

Takeaway + shop open: Zat 17u - 20u en Zon 12u - 14u

Adopties enkel op afspraak