Maria

Ras:    Kruising Pincher - Mechelse Herder
Geslacht:    Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:    20/07/2019
Formaat:    Middelgroot
Kan bij honden:    ja
Kan bij katten:    nee
Kan mee in de auto: ja    
Kan bij kleine kinderen: nee    
Kan bij grote kinderen:    ja
Kan alleen thuis zijn:    ?

Maak kennis met onze nieuwste telg: Maria. Maria is twee jaar jong en vermoedelijk een kruising met een herdershond en pincher. Ze werd gevonden met haar pups in een leegstaand gebouw. Desalniettemin heeft ze een heel lief en aanhankelijk karakter. Daarnaast is ze ook nieuwsgierig en speels.

Maria vindt wandelen geweldig en doet dit ook al heel flink. In nieuwe situaties kan ze onzeker zijn waardoor ze de aandacht probeert op te eisen door je te overspoelen met likjes. Maria kan goed overweg met andere honden maar vindt het nog fijner om haar human(s) voor haar alleen te hebben. Voor Maria zijn we opzoek naar een warme en rustige thuis waar ze alle tijd en liefde krijgt die ze nodig heeft om haar te ontplooien. Een huis met een tuintje waarbij de omheining min. 180 cm bedraagt is een must. Maria is gesteriliseerd, gevaccineerd en heeft een chip.

Kan jij jezelf terugvinden in bovenstaande omschrijving? Ben jij helemaal gecharmeerd door deze geweldige hond? Is je woning en tuin reeds klaar om een hond in huis te halen? Kom dan een bezoekje brengen aan Dogs & Drinks hondencafé op zaterdag tussen 12u en 18u of op zondag tussen 14u en 18u. Kinderen moeten minimum 12 jaar zijn om contact te mogen maken met de adoptiehonden.
Reserveren is sterk aanbevolen want vol = vol.

Kan je Maria niet adopteren, maar wil je haar toch graag een pootje vooruit helpen?
Word dan meter of peter! Een hond kost immers heel wat geld aan verzorging, medicijnen en dierenartsconsultaties. Door meter of peter te worden van één van de aanwezige adoptiehonden help jij om de kosten voor deze hond te dragen. Geïnteresseerd? Neem dan zeker een kijkje op onze website onder "Helpen" voor meer informatie.