Mia

Ras:Kruising Podenco

Geslacht:Vrouwelijk - gesteriliseerd

Geboren:22/06/2017

Formaat:Middelgroot

Verblijfplaats:Oost-Vlaanderen, België

Toegevoegd:06/01/2022

 

Kan bij honden: ja

Kan bij katten: onbekend

Kan mee in de auto: ja

Kan bij kleine kinderen: onbekend

Kan bij grote kinderen: ja

Kan alleen thuis zijn: onbekend

Ons nieuwste roedellid luistert naar de naam Mia. Ze verblijft te Dogs & Drinks in Gent en is een 4,5 jaar jonge Podenco kruising. Mia is een lieve, rustige, aanhankelijke hond. Ze kan soms wat schuchter overkomen en schrikt nog van harde geluiden.

 

Ze geniet volop van aandacht, knuffels en aaitjes. Mia kan met andere honden, maar geniet toch wel enorm van individuele aandacht. Ze kan ook met katten getest worden. Voor Mia zoeken we een rustige thuis met een tuintje omheind op minstens 160 cm. Mia is gesteriliseerd, gevaccineerd en heeft een chip met Europees paspoort.


Kan jij jezelf terugvinden in bovenstaande omschrijving? Ben jij helemaal verliefd op deze knuffelaar? Is je woning en tuin reeds klaar om een hond in huis te halen? Stuur dan een email naar honden.dogsanddrinks@gmail.com met beschrijving van je woon-werksituatie. Tem 14/1 werken we enkel op afspraak. Vanaf 15/1 is het hondencafé ook terug open elke zaterdag en zondag voor bezoekers en publiek om eerst te komen kennismaken met de honden in het echt en pas nadien je kandidaat te stellen als adoptant.


Kan je Mia niet adopteren, maar wil je haar toch graag een pootje vooruit helpen? Word dan meter of peter! Een hond kost immers heel wat geld aan verzorging, medicijnen en dierenartsconsultaties. Door meter of peter te worden van één van de aanwezige adoptiehonden help jij om de kosten voor deze hond te dragen. Geïnteresseerd? Neem dan zeker een kijkje op onze website onder "Helpen" voor meer informatie.