Montana

UPDATE: MONTANA is in adoptieprocedure. U kan nog aanmelden op de reserve lijst voor haar.

Ras: Kruising Pointer

Geslacht: Vrouwelijk - gesteriliseerd

Geboren: 20/05/2019

Formaat: Groot

Verblijfplaats: Oost-Vlaanderen, België

Kan bij honden: ja

Kan bij katten: ja

Kan mee in de auto: ?
Kan bij kleine kinderen: ?

Kan bij grote kinderen: ja

Kan alleen thuis zijn: ja

Deze levendige dame luistert naar de naam Montana of Monty voor de vrienden ;) Ze is een 2- jarige Engelse pointer kruising. Ze verblijft sinds 17/04/2021 bij Dogs & Drinks in het hondenadoptiecafé, te Gent. Montana is gesteriliseerd, gevaccineerd, heeft een chip en Europees paspoort. Monty heeft in haar jonge levensjaren wel al wat meegemaakt. Desondanks is ze een heel speelse en lieve hond. Montana is een echte levensgenieter die soms wat onhandig uit de hoek kan komen. Ze is verzot op aandacht en knuffels en doet niets liever dan met haar soortgenootjes ravotten.

Voor deze dappere dame zijn we opzoek naar een huis met een actief baasje dat graag wil spelen en/of sporten. Montana heeft veel aan andere honden en is niet graag alleen, daarom wordt ze bij voorkeur geplaatst bij een stabiel soortgenootje. Ze vindt wandelen geweldig, ze trekt soms aan de lijn en is soms afgeleid, dit is iets waar nog verder aan gewerkt kan worden. We zoeken we een gouden mandje met een tuin waarbij de omheining min 180cm bedraagt. Last but not least; Monty kan het goed vinden met katten.


Kan jij jezelf terugvinden in bovenstaande omschrijving? Ben jij helemaal gecharmeerd door deze geweldige hond? Is je woning en tuin reeds klaar om een hond in huis te halen? Kom dan een bezoekje brengen aan Dogs & Drinks hondencafé op zaterdag tussen 12u en 18u of op zondag tussen 14u en 18u. Kinderen moeten minimum 12 jaar zijn om contact te mogen maken met de adoptiehonden. Reserveren is sterk aanbevolen want vol = vol.