Nora

Ras:    Kruising Podenco
Geslacht:    Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:    15/08/2019
Formaat:    Klein
Kan bij honden:    ja
Kan bij katten:    ja
Kan mee in de auto: ja    
Kan bij kleine kinderen: ?   
Kan bij grote kinderen:   ja 
Kan alleen thuis zijn: ?


Maak kennis met Nora, een teefje van 2 jaar die bij ons verblijft. (vergis je niet want deze hond lijkt heel sterk op Asha, maar Asha is nog steeds dolgelukkig bij haar baasjes)


Nora is een lieve, aanhankelijke hond, die in het begin eerder terughoudend is. Eens ze je kent, geniet ze echter volop van aandacht en knuffels. Nora kan met andere honden, maar geniet toch wel enorm van individuele aandacht. Ze kan ook met katten getest worden.

Voor Nora zoeken we baasjes die haar een rustig huisje kunnen bieden. Voor de tuin vragen wij een minimum omheiningshoogte van 160cm. Nora is gesteriliseerd, gevaccineerd en heeft een chip met Europees paspoort.


Kan jij jezelf terugvinden in bovenstaande omschrijving? Ben jij helemaal gecharmeerd door deze geweldige hond? Is je woning en tuin reeds klaar om een hond in huis te halen? Kom dan een bezoekje brengen aan Dogs & Drinks hondencafé op zaterdag tussen 12u en 18u of op zondag tussen 14u en 18u. Kinderen moeten minimum 12 jaar zijn om contact te mogen maken met de adoptiehonden. Reserveren is sterk aanbevolen want vol = vol.