Pitou
 

Ras:    Kruising Teckel
Geslacht:    Mannelijk - gecastreerd
Geboren:    17/05/2018
Formaat:    Klein

 

Kan bij honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan mee in de auto:  onbekend
Kan bij kleine kinderen: NEEN !
Kan bij grote kinderen: onbekend
Kan alleen thuis zijn: onbekend

Info:
Dit mooi en schattig hondje is Pitou, een Teckel kruisinkje van twee jaartjes jong. Deze arme lieverd werd gered uit het dodingsstation in Roemenië, waarna hij enkele maanden in een privé shelter verbleef. Sinds 22/08/2020 verblijft hij bij Dogs & Drinks, het hondenadoptiecafé te Gent, België.

Deze lieve vriend heeft geen gemakkelijke start gehad van zijn leventje en is daarom nog erg angstig. Mensen moet hij helaas nog leren vertrouwen en dit vraagt veel tijd en geduld. Daarom zou een rustige thuis zonder kleine kinderen voor hem een ideale startomgeving zijn. Idealiter is er ook een tuin aanwezig want wandelen zal nog niet meteen lukken. We zijn voor ons Pitoutje opzoek naar iemand die ervaring heeft met honden en bereid is om intensief samen te werken met een hondengedragstherapeut.

Ondanks dat Pitou graag optrekt met andere honden, wordt hij beter niet geplaatst in een gezin dat al een hond heeft. Dit om het aantal prikkels voor hem zoveel mogelijk te beperken. We willen hem ook de tijd en ruimte te geven die hij nodig heeft om zich thuis te kunnen voelen.

Dus ben je opzoek naar een vriendje voor het leven en ga je een uitdaging niet uit de weg? Heb je tijd, geduld en wil je Pitoutje een warm nestje bieden? Stuur dan snel een mailtje naar honden.dogsanddrinks@gmail.com met antwoord op volgende vragen:
1) beschrijving van je ervaring met honden
2) kennis van hondengedrag
3) woonplaats
4) waarom jij de ideale match zou zijn voor Pitou.

Daarna nodigen wij je uit voor een telefonisch gesprek.

JE KAN PITOU NIET VRIJ KOMEN BEZOEKEN IN HET CAFE. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

Dogs & Drinks, Godshuizenlaan 33, 9000 Gent

Takeaway + shop open: Zat 17u - 20u en Zon 12u - 14u

Adopties enkel op afspraak