top of page

Fára en Zara: liefde op het eerste gezicht

Adoptie nummer 19 is een feit, en het is een hele speciale. Enkele weken geleden is onze geweldige Zara ingetrokken bij Fára, een van onze meest enthousiaste vrijwilligers. “Het was echt liefde op het eerste gezicht”, vertelt het gloednieuwe baasje. “Vanaf haar eerste dag bij Dogs & Drinks heeft Zara voor mij gekozen.”“Ik wist meteen dat ik Zara vroeg of laat een nieuwe thuis zou geven”, zegt Fára. “In de kerstperiode nam ik haar al eens mee naar huis, zodat ze bij mij kerstavond kon vieren. Nu, drie maanden later, is ze hier éíndelijk definitief. She is everything I ever wanted!”

Maar Zara heet wel niet langer Zara?

“Nee, dat leek net iets te veel op Fára. Om verwarring te voorkomen, heb ik voor een andere naam gekozen. Zara heet nu Baila.”Voelt ze zich al goed thuis bij haar nieuwe gezin?

“Ze doet het super goed thuis! Baila doet niets liever dan gezellig bij mij onder de deken kruipen. Ze speelt ook graag met de andere hondjes uit de buurt. Vlak bij ons huis is een strandje, en daar amuseert ze zich rot. Haar vacht is er ook al sterk op vooruitgegaan. Ik geniet er echt van om haar elke dag meer te zien openbloeien.”


Kan ze het goed vinden met je familie en je andere huisdieren?

“Mijn mama vindt haar een engeltje. Ze zegt vaak tegen vrienden en familie wat een schatje het is en hoe goed ze luistert. Aan haar band met de poes is nog een beetje werk, maar dat ligt vooral aan de poes. Met Renzo, onze andere American Stafford van vijftien jaar, gaat het heel goed. Vanaf de eerste dag lagen ze al naast elkaar in de zetel en ze komen nog altijd even goed overeen.”


We wensen Fára en Baila heel veel plezier, en hopen hen nog vaak samen bij Dogs & Drinks terug te zien!


963 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page