top of page

Dogs & Drinks hondencafé was een fantastisch concept waarmee 90 adoptiehonden aan een prachtige nieuw thuis zijn geholpen door een grondige kennismaking in het echt én uitgebreide adoptieprocedure én opvolging achteraf. Door een samenloop van moeilijke omstandigheden (Corona, gasprijs, huurprijs pand) is het concept helaas op 4/11/2022 gestopt met een financiële kater. Maar niet getreurd, een aantal vrijwilligers die in Dogs & Drinks actief waren blijven niet bij de pakken zitten en hebben opnieuw energie gevonden om binnenkort een totaal nieuwe organisatie op te richten met een hele andere werking, maar wel ook om adoptiehonden te helpen

Op zondag 4 juni om 14 uur nodigen we alle adoptanten die een hond via Dogs & Drinks adopteerde uit voor een reünie! 
Er staat ook een spannende onthulling op de planning. We kijken er naar uit om alle adoptanten en honden nog eens terug te zien!

Inschrijven voor deze activiteit is niet verplicht maar wordt wel sterk geapprecieerd om ons te helpen alles vlot te laten verlopen (via deze link).

Wij zijn opzoek naar mensen die enkele weken of maanden een adoptiehond willen opvangen (bij je thuis uiteraard) tot wij voor die hond een geschikte adoptant hebben gevonden.

Wij zoeken ook extra vrijwilligers die af en toe kunnen helpen met een wandeling en/of dogsitting en/of gedragstraining en/of eens naar de dierenarts gaan, …

Wil jij adoptiehonden helpen? Klik dan op één van onderstaande links en vul het formulier in.
- Ik wil een hond opvangen 
of

- Ik wil vrijwilliger worden
of
- Ik weet een locatie in regio Oost-Vlaanderen voor een zomerbar

of

- Ik wil sponsoren 

of
- Ik heb een andere vraag/opmerking


Alvast bedankt!
 

bottom of page