HONDEN

De honden die je bij Dogs & Drinks ontmoet, zijn op zoek naar een nieuw baasje. Ze komen er terecht via dierenopvangorganisaties waarmee we samenwerken, zoals Dierenbescherming Meetjesland. In het café vind je enkel dieren die op een sociale manier omgaan met mensen en met andere honden. 

  • Wil je één van onze honden adopteren? Laat het ons weten in het café. Vóór een hond effectief bij je kan intrekken, overlopen we een vragenlijst en doen we een huisbezoek. Tussen je eerste contact met één van onze honden en de effectieve verhuis van je nieuwe huisgenoot zit minimum 1 week en meestal maximum 3 weken. Op die manier zijn we 99 procent zeker van een perfecte match tussen hond en de nieuwe baasjes. Blijkt een hond toch niet perfect bij jou of je gezin te passen, dan zoeken we beter nog even verder. Dat zorgt op lange termijn voor de grootste tevredenheid bij mens én dier.

Deze honden kan je momenteel bij Dogs & Drinks ontmoeten: 

  • Heb je als opvanggezin, asiel of organisatie een hond die je een nieuwe thuis wil geven? Neem dan contact op via info@dogsanddrinks.be
    of 0498 29 63 28. We hebben meestal een plekje vrij voor een hond die bij ons in opvang kan komen. 

Hieronder zie je alle honden die al via Dogs & Drinks een nieuwe thuis hebben gevonden. Zij zijn dus niet langer ter adoptie.

DANKZIJ

DOGS & DRINKS

KREGEN AL

32

HONDEN EEN NIEUWE THUIS

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

Dogs & Drinks, Godshuizenlaan 33, 9000 Gent

Café & shop open: Woe: 18u-20u + Zat en Zon: 14 - 18 uur
Woe, Do,  Vrij: beschikbaar voor groepen 10 - 35 pers.