HONDEN

De honden die je bij Dogs & Drinks ontmoet, zijn op zoek naar een nieuw baasje. Ze komen er terecht via dierenopvangorganisaties waarmee we samenwerken, zoals Dierenbescherming Meetjesland. In het café vind je enkel dieren die op een sociale manier omgaan met mensen en met andere honden. 

  • Wil je één van onze honden adopteren? Vóór een hond effectief bij je kan intrekken, overlopen we een vragenlijst en doen we een huisbezoek. Tussen je eerste contact met één van onze honden en de effectieve verhuis van je nieuwe huisgenoot zitten een aantal dagen om zeker te zijn dat je een wel overwogen keuze maakt en geen imulsieve beslissing. Om zeker te zijn dat jullie volledig voorbereid zijn om je nieuwe huisgenoot in de best mogelijke omstandigheden te ontvangen. Op die manier zijn we 99 procent zeker van een perfecte match tussen hond en de nieuwe baasjes. Blijkt een hond toch niet perfect bij jou of je gezin te passen, dan zoeken we beter nog even verder. Dat zorgt op lange termijn voor de grootste tevredenheid bij mens én dier.

Deze honden verblijven momenteel bij Dogs & Drinks:​​

Ben je geïnteresseerd om een hond te adopteren bij Dogs & Drinks maar vond je nog geen match tussen de honden die wij momenteel ter adoptie hebben? Dan kan je hier aanmelden op de wachtlijst Door jezelf op de wachtlijst te plaatsen ontvang je een email zodra er een nieuwe hond klaar is voor adoptie. Je kan ten alle tijden uitschrijven van de lijst.

Hieronder zie je alle honden die al via Dogs & Drinks een nieuwe thuis hebben gevonden. Zij zijn dus niet langer ter adoptie.

DANKZIJ

DOGS & DRINKS

KREGEN AL

54

HONDEN EEN NIEUWE THUIS