HONDEN

De honden die je bij Dogs & Drinks ontmoet, zijn op zoek naar een nieuw baasje. Ze komen er terecht via dierenopvangorganisaties waarmee we samenwerken, of rechtstreeks van mensen die hun hond willen afstaanIn Dogs & Drinks vind je enkel dieren die op een sociale manier omgaan met mensen en met andere honden. 

  • Wil je één van onze honden adopteren? Maak dan eerst een reservatie om langs te komen tijdens de openingsuren van het café. Zo kan je de hond in het echt ontmoeten en bezig zien. Je kan ter plaatse ook allerlei vragen stellen over de hond en de adoptieprocedure. Vóór wij een hond effectief bij je laten intrekken, maken we een afspraak voor een intakegesprek waarbij we een vragenlijst overlopen en doen we een huisbezoek. Tussen je eerste contact met één van onze honden in het café en de effectieve verhuis van je nieuwe huisgenoot zitten een aantal dagen om zeker te zijn dat je een weloverwogen keuze maakt en geen impulsieve beslissing. Dat zorgt op lange termijn voor de grootste tevredenheid bij mens én dier.​ 
     

  • Heb je een hond met gedragsproblemen? Wij bieden hulp

Deze honden verblijven momenteel bij Dogs & Drinks:​​
 

Volgende honden verblijven niet bij Dogs & Drinks maar wij doen voor hen wel de bemiddeling om een nieuwe thuis te vinden.
 

Ben je geïnteresseerd om een hond te adopteren bij Dogs & Drinks maar vond je nog geen match tussen de honden die wij momenteel ter adoptie hebben? Dan kan je hier aanmelden op de "nieuwkomers melding" Door je aan te melden ontvang je een email zodra er een nieuwe hond bij ons toe komt en klaar is voor adoptie. Je kan ten alle tijden uitschrijven van deze lijst.

Hieronder zie je alle honden die al via Dogs & Drinks een nieuwe thuis hebben gevonden. Zij zijn dus niet langer ter adoptie.

DANKZIJ
DOGS & DRINKS
KREGEN AL
83
HONDEN EEN NIEUWE THUIS