top of page

Babe

BABE IS GERESERVEERD


Babe is een tweejarig teefje. Deze schoonheid is een heel lieve, rustige en zachtaardige hond. In het begin is ze schuchter, eens ze je wat beter kent, komt ze echt los. Babe komt goed overeen met haar soortgenootjes maar krijgt toch liefst aandacht en bevestiging van de mensen die ze kent.

Voor deze lieve dame zijn we opzoek naar baasjes met geduld, waar ze zich rustig kan ontplooien. Een warme thuis met een tuin waarbij de omheining minstens 1,60 m bedraagt is een must. Mensen met ervaring is geen vereiste, maar we vragen dan wel om bereid te zijn met een gedragstherapeut te werken. Babe is gesteriliseerd, gevaccineerd en heeft een chip met Europees paspoort.

LET OP: Babe is niet permanent aanwezig in Dogs & Drinks. Je kan haar niet bezoeken tijdens de openingsuren van het café! Om Babe te ontmoeten moet je eerst een vragenlijst doorlopen met één van de adoptiecoaches. Daarna kan je haar enkel 1 op 1 ontmoeten op afspraak met een adoptiecoach. Kan jij jezelf terugvinden in bovenstaande omschrijving? Is je woning en tuin en omheinig reeds klaar om een hond in huis te halen?

Ras:    Kruising Beagle - Teckel
Geslacht:    Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:    01/03/2020
Formaat:    Klein
Verblijfplaats:    Oost-Vlaanderen, België

Kan bij honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan bij kleine kinderen: onbekend   
Kan bij grote kinderen: ja
Kan alleen thuis zijn: ja

Interesse om Babe te leren kennen? Mail dan naar honden.dogsanddrinks@gmail.com 

bottom of page