top of page

Dogs & Drinks hondencafé was een fantastisch concept waarmee 90 adoptiehonden aan een prachtige nieuw thuis zijn geholpen door een grondige kennismaking in het echt én uitgebreide adoptieprocedure én opvolging achteraf. Door een samenloop van moeilijke omstandigheden (Corona, gasprijs, huurprijs van het pand) is het hondencafé helaas op 4/11/2022 gestopt. 

We hebben momenteel geen vaste locatie meer maar nog wel evenveel liefde om honden te helpen.


Op zondag 19 november organiseert People4animals VZW een zeer leerrijke workshop over "hondengebarentaal".

Zou je het ook zo leuk vinden mocht je hond tegen je kunnen praten?
Wel, eigenlijk doet hij dat al met zijn/haar lichaamstaal.
Wat wil je hond als hij op zijn rug gaat liggen?
Krijg je je hond maar niet zindelijk?
Je hond lijkt uit het niets plots te grommen of aan te vallen?
Trekt je hond aan de lijn?
Hoe werkt gehoorzaamheid?
Is je hond dominant?

Veel dingen die vroeger als de waarheid werden beschouwd zijn ondertussen achterhaald.
 

Joke Monteny van Hond Inform is expert in hondengedrag. Ze heeft enorm veel passie en liefde voor honden. Zij brengt jaren aan wetenschappelijke en praktische kennis met zich mee én zal tips en tricks geven over hoe je het best aanpakt om een fosterhond, adoptiehond, pleeggezinhond of puppy in huis te nemen of je eigen hond beter te begrijpen.


Voor actieve fosters, pleeggezinnen, opvanggezinnen en mensen die zich kandidaat stellen om foster, pleeggezin, opvanggezin te worden is deze workshop volledig gratis. Vooraf inschrijven via het inschrijvingsformulier is wel verplicht. (een vrije bijdrage ter plaats mag eventueel, maar hoeft niet).
 

Voor alle andere mensen is de prijs van deze workshop 10 euro. Vooraf te betalen via overschrijving op rekening van People4animals vzw BE04 7512 1105 1731 met vermelding: " workshop 19 nov + voornaam + familienaam".
Er is een maximum aantal deelnemers. Als het maximum aantal inschrijvingen bereikt is zal het inschrijvingsformulier niet meer beschikbaar zijn.

 

Locatie:
Ontmoetingsruimte Buurthuis Watersportbaan

Verenigde-Natielaan 2, 9000 Gent
Deuren open vanaf 14u. Sessie start 14u30 stipt! De workshop duurt 1,5u. Op het einde van de workshop is er uitgebreid tijd om vragen te stellen aan Joke en ons en om nog na te babbelen met een drankje.
Om te zorgen dat iedereen zijn aandacht goed kan houden op de workshop vragen we om je hond niet mee te brengen.

 


Volg Dogs & Drinks via INSTAGRAM

 

bottom of page