top of page

Chester

 

CHESTER IS GERESERVEERD


Ras:    Kruising Pyrenese Herder
Geslacht:    Mannelijk - gecastreerd
Geboren:    10/03/2017
Formaat:    Middelgroot
Toegevoegd:    24/11/2021

 

Kan bij honden:   ja
Kan bij katten:   ?
Kan mee in de auto: ja     
Kan bij kleine kinderen: ?    
Kan bij grote kinderen:  ja 
Kan alleen thuis zijn:    ?

Info:
Deze lieverd heet Chester. Hij is 4 jaar oud en verblijft sinds kort bij Dogs & Drinks hondencafé te Gent. Deze knuffelbeer is heel erg speels en heeft veel beweging nodig. Wandelen doet hij al goed. Het kan wel even duren voor hij vertrouwd raakt aan nieuwe situaties. We zoeken dus voor hem actieve, ervaren baasjes die veel avonturen met hem willen beleven. Een tuin met een omheining van minstens 180 cm is ook zeker een must. Chester is gecastreerd, gevaccineerd en heeft een chip met Europees paspoort.

Kan jij jezelf terugvinden in bovenstaande omschrijving? Ben jij helemaal verliefd op deze hartendief? Is je woning en tuin reeds klaar om een hond in huis te halen? Stuur dan een email naar
honden.dogsanddrinks@gmail.com met beschrijving van je woon-werksituatie. Tem 14/1 werken we enkel op afspraak. Vanaf 15/1 is het hondencafé ook terug open elke zaterdag en zondag voor bezoekers en publiek om eerst te komen kennismaken met de honden in het echt en pas nadien je kandidaat te stellen als adoptant.

bottom of page