top of page

GEDRAGSBEGELEIDING

030_Monteny-bewerkt-bewerkt_cropped.jpg

Onze gedragsbegeleiders voor honden zijn experten die steeds luisteren en handelen op maat van jou en jouw hond.

Niet zindelijk, trekken aan de lijn, blaffen naar honden of mensen, uithalen naar honden of mensen, verlatingsangst, agressie, ... allerlei voor mensen wenselijk gedrag kan je tegenkomen met je hond. Wij helpen om je hond meer wenselijk gedrag te vertonen en het storend gedrag af te leren op een positieve manier.
 

Gedragsbegeleider Annemarie leeft voor honden, daarom heeft ze er zelf zes. Met jaren ervaring in het herplaatsen van honden van allerlei rassen, heeft Annemarie haar “natuurlijke feel” om mensen inzicht te geven in het gedrag van hun hond. Op een niet-dwingende manier en met focus op de relatie met je hond helpt ze om je probleem op de juiste manier aan te pakken.

Een sessie bij Annemarie kost 50 euro/uur (+ eventueel kilometervergoeding 45cent/km vanaf Dogs & Drinks naar je thuis)

Gedragstherapeut Joke is doctor en bio-ingenieur en duikt elke dag opnieuw de wereld van de wetenschap in. Naast haar eigen centrum voor opvoeden en training van honden en haar cursussen bij Vives Hogeschool, is ze ook de expert in Vlaanderen voor het aanpakken van zware gedragsproblemen. Een eerste sessie van 1,5u bij Joke kost €135. 


Je kan een afspraak reserveren voor een gedragsbegeleiding door het formulier in te vullen van deze link.

 

bottom of page