top of page

Jack

Jack is een rustig kereltje. Hij doet graag een paar keren per dag een klein toertje. Wandelen gaat zeer goed. Een grote of een snelle wandeling zijn niet meer aan hem besteed. Af en toe krijgt hij nog wel eens de zoomies en lijkt hij wel maar 5 jaar te zijn. Hij blaft niet.

Reden van afstand: De thuisverpleging contacteerde ons omdat Jack zijn baasje terminaal ziek is en de familie niet voor Jack kon zorgen. Jack leefde daar samen met een kat.

Leeftijd: 9-07-2008 (15 jaar)
Ras: Jack Russel
Geslacht: Reu gecastreerd
Grootte: Klein
Gewicht: 9 kg
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan mee in de auto: ja
Kan bij kleine kinderen: ja
Kan bij grote kinderen: ja    
Kan alleen thuis zijn: ja

Jack kan met katten en andere honden. Het is wel een beetje opletten wanneer er eten of snoepjes tevoorschijn komen. Hij heeft geen problemen met kinderen of vreemden, al houd hij wel van rust in huis. Een gezin met permanent kleine kinderen in huis is geen match, maar af en toe de kleinkinderen die op bezoek komen lukt wel.


Huidige medische toestand: 11/08/2023 volledige check-up uitgevoerd bij de dierenarts. De algemene gezondheid is goed. Het hart en de longen zijn zeer goed voor zijn leeftijd. Hij heeft zeker nog een paar mooie jaren voor de boeg. (de oudste Jack Russel werd 23 jaar). De tanden zijn in slechte toestand en gaan nog verwijderd worden.


Wegens zijn leeftijd krijgt hij het voedingssupplement Flexadin.

We zoeken voor Jack een baasje die een rustige levensstijl heeft en hem nog een paar jaren een mooi pensioen wil geven.

Heb jij interesse om Jack beter te leren kennen en hem eventueel te adopteren? Neem dan contact op via 0485 565 977

bottom of page