top of page

Kim

Deze jonge dame heet Kim. Ze is een labrador kruising van 1 jaar oud. Kim is erg speels en heeft veel energie. We zoeken voor haar actieve baasjes met een tuin die haar alle liefde en aandacht kunnen geven die ze verdient. Kim is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een Europees passpoort.

Ras:    Kruising Labrador Retriever
Geslacht:    Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:    06/01/2021
Formaat:    Middelgroot

Kan bij honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan mee in de auto: ja   
Kan bij kleine kinderen: ja   
Kan bij grote kinderen: ja
Kan alleen thuis zijn: ja
 

Spreekt deze enthousiaste lieverd je wel aan? Is je woning reeds klaar om een hond in huis te halen?

 

Twijfel je of een adoptiehond bij je past? Heb je vragen over asielhonden, binnenlandse of buitenlandse adoptieorganisaties en begeleiding bij adoptie, spreekt een klassiek asiel je minder aan? Dan ben je bij Dogs & Drinks op het juiste adres.

 

Of ben je helemaal gek op honden, maar kan je omwille van je leefomstandigheden zelf geen trouwe viervoeter in huis halen? Ook dan is Dogs & Drinks, the next best thing. Je kan bij ons namelijk genieten van een hapje en een drankje, zoals in een echt café of brasserie, maar bij ons mogen de bezoekers bovendien ook uitgebreid genieten van een fikse portie hondenliefde. Aaien en knuffelen met de stamgasten is namelijk toegestaan!

 

Maar ook als je zelf al een hond hebt, ben je welkom om een bezoekje te brengen aan Dogs & Drinks. In het voorste gedeelte staan uiteraard drinkbakjes en er is zelfs Snuffle hondenbier beschikbaar. Wie weet word jouw hond wel vriendjes met de hond van andere bezoekers? In de tussentijd kan jij rustig van gedachten wisselen met de andere aanwezige hondenfans. Met je eigen hond mag je tijdens de openingsuren geen contact maken met de adoptiehonden, dat zou voor heel veel chaos zorgen. Ben je kandidaat adoptant en heb je al een hond, dan doen we zeker een ontmoeting tussen de honden, buiten de openingsuren van het café.

Breng een bezoek aan Dogs & Drinks hondencafé op zaterdag tussen 12u en 18u30 of zondag tussen 14u en 18u30 om Kim te leren kennen.

Een plaats reserveren is sterk aanbevolen maar niet verplicht. Vrij langskomen kan als er nog plaats vrij is.
Meer info: https://www.dogsanddrinks.be/reserveer-hier

bottom of page