Morris

Morris verblijft niet in Dogs & Drinks zelf maar wel in Oost-Vlaanderen regio groot Gent. 

Deze opgewekte heer heet Morris. Hij is 2 jaar oud en is vermoedelijk een Border Collie / Husky kruising. Morris is een zeer lieve, trouwe, aanhankelijk, leergierige en energieke hond, die nog getraind moet worden. Morris is niet gecastreerd. Hij kan goed vinden met de meeste andere honden. Deze wulpse jongen is niet alleen gek van teefjes, maar ook van mensen. Mocht het even kunnen, brengt hij zijn tijd 7/7 aan de zijde van zijn baasje door. We plaatsen Morris niet bij kleine kinderen (jonger dan 12 jaar). Morris is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort.
 

Ras: Kruising Border Collie - Husky

Geslacht: Mannelijk

Geboren: 01/01/2020

Formaat: Middelgroot

Kan bij honden: ja

Kan bij katten: ?

Kan mee in de auto: ja

Kan bij kleine kinderen: nee

Kan bij grote kinderen: ?

Kan alleen thuis zijn: ?
 

Heb jij je hart verloren aan deze knappe jongeman? Neem dan contact via honden.dogsanddrinks@gmail.com 
Vertel ons:

1) Wat is je woon- en werksituatie: huis, appartement, tuin, terras, werktijden, ..

2) Hoe is je gezinssituatie? Kinderen, huisdieren en de leeftijden daarvan.

3) De leefomgeving van de hond moet volledig in orde zijn voor dat je verder kan met je kandidatuur. Gelieve verschillende foto's of filmpjes door te sturen van je volledige tuin, omheining, poorten, vijver, balkon, ... Waar nodig zullen wij je advies geven voor aanpassingen om de tuin adoptiehond-proof te maken. Onze honden laten wij niet verhuizen naar een tuin die niet volledig klaar is. Zolang je tuin niet veilig is blijven wij ook extra nieuwe kandidaat-adoptanten accepteren. 

Bij de boordeling van je kandidatuur nemen wij alle factoren in rekening om te zorgen dat de hond terecht komt bij het best passende baasje voor de hond voor de rest van zijn/haar leven.