top of page

Rob

Rob

UPDATE 21/01/2021:
Rob is niet gereserveerd of geadopteerd omdat zijn kandidaat adoptanten een kat hadden. Bij het huisbezoek bleek dat hij absoluut niet met katten kan. Daardoor loopt de zoektocht naar zijn gouden mand opnieuw verder. (Om alle verwarring weg te nemen. Rob werd niet geadopteerd en terug gebracht. Wij hebben hem niet laten vertrekken uit Dogs & Drinks omdat we zagen dat het helaas geen match was).


Ras:    Border Collie mix

Geslacht:    manelijk - gecasteerd
Geboren:    10/11/2017
Formaat:    middelgroot

Kan bij honden:  ja
Kan bij katten:  NEE !
Kan mee in de auto:  ja    
Kan bij kleine kinderen:  ?   
Kan bij grote kinderen:  ja
Kan alleen thuis zijn:  ?

 

Maak kennis met Rob, een vierjarige Border Collie kruising. Hij verblijft sinds kort bij ons. Rob heeft een heel zacht en warm karakter. In het begin kan hij afwachtend overkomen maar eens hij jou vertrouwt, geniet hij volop van jouw aandacht. Over het algemeen is hij vrij rustig maar omwille van zijn ras heeft hij genoeg beweging nodig. Wandelen lukt al aardig maar heeft wel nog wat oefening en gewenning nodig, zeker bij onverwachte voertuigen of luide geluiden. Andere honden zijn geen probleem voor hem alhoewel hij liefst de rust opzoekt. Voor deze knappe meneer zoeken we een huisje met een tuin waarbij de omheining min. 180 cm bedraagt. Een baasje dat graag wil spelen, wandelen én knuffelen lijkt ons ideaal. Rob is gecastreerd, gevaccineerd, ontwormd, ontvlooid en heeft een chip met Europees paspoort.


Kan jij jezelf terugvinden in bovenstaande omschrijving? Ben jij helemaal verliefd op deze knuffelkont? Is je woning en tuin reeds klaar om een hond in huis te halen? Kom dan een bezoekje brengen aan Dogs & Drinks hondencafé op zaterdag tussen 12u en 18u of zondag tussen 14u en 18u. Kinderen moeten minimum 12 jaar zijn om contact te mogen maken met de adoptiehonden. Een tafeltjes reserveren is niet verplicht maar wel sterk aangeraden via www.dogsanddrinks.be/reserveer-hier

bottom of page