top of page

7 trekjes die je stiekem irritant vindt aan je hond

Geef toe: je houdt superveel van je hond, maar soms kan je hem wel de nek omwringen. Maar... dan kijk je hem aan, en die twinkelende oogjes doen je gewoon smelten. Wat vind jij stiekem irritant aan je hond?#1 Je hebt net het hele huis gepoetst en dan vindt je hond het nodig om, net dan, zijn drinkbak leeg te lebberen. Hij dweilt het volledige huis nog eens, maar dan met zijn gekwijl.


#2 Je hond is zo’n familiehond dat hij je letterlijk overal volgt. Twee stappen zetten zonder te struikelen is een onmogelijke opdracht.


#3 Je ruikt plots iets vreemds wanneer je op het gemak tv zit te kijken. Jap, het is stinkende-scheetjes-en-boertjes-tijd.


#4 Op één twee drie leer je je hond alle mogelijke trucjes aan. Hij luistert geweldig goed. Tot je hem vraagt er eentje te tonen als er mensen bij zijn


#5 Je hond is dolenthousiast om je te zien. Maar ook om je nieuwe bleke broek te bedrukken met zijn pootafdruk of om je nieuwe nylonkousen te zegenen met een ‘ladder.


#6 Je wilt knuffelen met je hond? Uiteraard heeft hij daar net op dit moment geen zin in. Je tokkelt dan maar wat op je gsm of je cuddlet een ander huisdier. Ahaaa, wie komt daar dan toch met hangende pootjes om aandacht smeken?


#7 Je hond komt je halen omdat hij moet plassen. Hij zet één poot buiten en komt weer binnen. Oké, niet dan.

192 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page